sunnuntai 14. heinäkuuta 2024

Kylän yhteiset venetsialaiset la 31.8.2024 klo 18

Orijärven asukasyhdistys ry järjestää Orijärven puutaloalueen asukkaiden yhteiset venetsialaiset lauantaina 31.8.2024 klo 18 alkaen kodan viereisellä nurmialueella. Paikalle on vuokrattu juhlateltta pöytineen ja penkkeineen. Istumaan mahtuu 40 henkilöä kerrallaan. Myös kota on avoinna.

Klo 18 aloittelemme illallista, jonka valmistamisesta vastaa Niklas Kurvinen. Herkullinen espanjalainen menu tarjoaa monipuolisia makuelämyksiä Välimeren auringon alta. Pääruokana tarjotaan autenttista paellaa kahdella eri tavalla: liha- ja kasvisversiona. Lisäksi maistellaan kahta erilaista tapasta ja raikasta salaattia.
Tapahtumassa on myös kahvipiste, josta voi vaikkapa jälkiruuaksi hakea kahvia/ teetä/ mehua ja pientä makeaa. Kodassa on tarjolla makkaroita, joita voi paistella omien aikataulujen mukaisesti. Omat eväät on myös sallittu, kuten myös omien puutarhapöytien ja -tuolien tuominen paikalle.
Illan aikana nautimme myös mikkeliläisen muusikon, Emmajulian esiintymisestä. Muutoin soitamme taustamusiikkia kohtuullisella äänenvoimakkuudella. Ehkä keksimme vielä muuta mukavaa ohjelmaa; ideoita sekä talkootyötä niiden toteuttamiseen otetaan vastaan!
Tarjoilujen määrän arvioimisen vuoksi pyydämme sitovat ennakkoilmoittautumiset 5.8.2024 mennessä. Tarjoilut maksavat 5,- euroa/ aikuinen. Alle 18-vuotiaat syövät maksutta, kuitenkin myös heidän osalta tulee tehdä ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla perheen osallistujamäärän mukainen summa asukasyhdistyksen tilille    FI 25 5271 0420 2233 81. Viestikenttään tulee laittaa perheen sukunimi/ -nimet sekä aikuisten ja alaikäisten määrät.
Tarkempi ohjelma ja aikataulu varmistuvat lähempänä ajankohtaa. Näistä ilmoittelemme yhdistyksen kotisivuilla www.orijarvi.fi sekä Facebookissa: Orijärven asukasyhdistys ry. Mikäli tapahtumasta tulee kysyttävää, tai haluat olla mukana järjestämässä ohjelmaa, olethan yhteydessä sähköpostitse: orijarvenasukasyhdistys@gmail.com.
Vietetään yhdessä mukava ilta!
Orijärven asukasyhdistys ry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti