tiistai 5. elokuuta 2014

Turvallista koulumatkaa kaikille!

Koulut alkavat perjantaina 8.8.2014. Muistetaan rauhallinen ja esimerkillinen liikennekäyttäytyminen niin puutaloalueella kuin kaikkialla muuallakin!

1 kommentti:

  1. ¨Huom! Orijärveläiset Rantakylän paikallisliikenteen reitti muuttuu 1.1.2015
    Paikallisliikenteen muutos jättää täysin paitsioon Orijärvellä ja Rakentajantien luona olevan alueen, jossa asuu paljon Rantakylän asutusta. Orijärven suunnasta tulevilla jo nyt kävely lähimmälle pysäkille kestää 10- 15 minuuttia. Muutos tuö noin 5 minuuttia lisää kävelyaikaa ja kaupungista päin tullessa matka aika lisääntyy, ellei ole tarkoitus, että orijärveläiset ryhtyisivät kävelemään otavan tien laidasta turvatonta ja pimeää Karilantietä pitkin.
    Tällä hetkellä aamu- ja usein illan busseillakin suosituin Rantakylänlinjan pysäkki on Orijärven Rantatien pysäkki. Aamulla odottajia on usein lähemmäs kymmenkunta ja myös Rakentajantien eri pysäkeillä on poisjääjiä. Torpamtien lähellä 'ST1 oleva pysäkki on vähän käytetty, koska siellä on viheralueita ja vähemmän asutusta.

    Rantakylän 1A1B reitti tulee muuttaa takaisin Rakentajan tieltä kaupunkiin meneväksi /tai kaupungista tulevaksiTorpantien sijasta, koska se näin palvelee asutusta paremmin ja tasapainoisemmin ja myös näitä kerrostaloja Rakentajan tien ja Torpantien väliin jääviä kerrostaloja.

    Siis palauttakaa reitti takaisin Valkosen mäen jälkeen Torpantie, Orijärven rantatie ja Rakentajantie tai päinvastaiseen suuntaan tällä reitillä. Toinen vaihtoehto on, että osa reiteistä ajaa kaupunkiin Orijärven rantatietä ja Karilantietä.

    VastaaPoista